Pag

Pag

Grad Pag je najveće i najznačajnije mjesto na otoku Pagu. Otok svojim izgledom podsjeća na površinu Mjeseca jer je gotovo cijeli prekriven posolicom koju bura nosi iz Velebitskog kanala i raznosi po otoku. Pag je nadaleko poznat po soli, janjetini i čipki, a po najviše po proizvodni vrhunskog Paškog sira. Ovdje ćete naći najljepše plaže na Jadranu. Od sitnog šljunka, šljunčane, a ponegdje i pješčane, plaže do kojih je lako doći i s dobrim prilazom u vodu. Na otoku se nalazi središte noćnog života i zabave na Jadranu – Zrće, Novalja. U neposrednoj blizini grada Paga je naselje Bošana – jedna predivna uvala koja se proteže na strmim stijenama nad morem s kojih se pruža jedinstven i prekrasan pogled. Ovdje ćete apartman Milas.

Dođite u Pag

Sigurni smo da će trenutci provedeni u apartmanu Milas na otoku Pag stvoriti lijepe uspomene.

Apartman u Hrvatskoj

Apartman 5+1 u Hrvatskoj, otok Pag, mjesto Bošana, smješten je 50m od plaže prošarane stijenama. Apartman je idealan za obitelji s djecom, ima dvije spavaće sobe – prva s bračnim krevetom, a druga s krevetom na kat i krevetom za jednu osobu; dalje kupatilo s tuš kabinom, potpuno opremljena kuhinja, te dnevni boravam s kaučom na razvlačenje i TV-om. Apartman je okrenut prema Paškom zaljevu. Na raspolaganju gostima je roštilj i natkrivena terasa gdje su stol i klupice.

Apartman je udaljena 4km od grada Paga, šetnja prema najbližoj trgovini traje 10ak minuta. Okolica je vrlo mirna i tiha, što čini ovo mjesto idealnim za pravi odmor.

Plaža u blizini apartmana

Apartman vani

Apartman unutra

Plaža Bošana

Nešto manje od 50 metara se nalazi šljunčana plaža sa stijenama. Plaža je idealna za obitelji s djecom jer ima dobar prilaz i dovoljno hlada od stijena.

Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field
Izbornik